sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Luukku 11 - Pastilleja

Heissan ! Terkkuja peittojen uumenista, täällä mä viettelen löhösunnuntaita. Tai ainakin niin kauan kun mul on läppäri täs hollilla, pian täytyis nimittäin vaihtaa se kasvatuspsykan tenttikirjaan... Onks pakko lukea tenttiin jos ei jaksa? =(   Illan saa sit olla tosi tiiviisti tv:n ääressä, sillä tänään on BB-finaali! Kuka voittaa? Sebastianin tippumisen jälkeen mulla ei oo enempää väliä, paitsi Tanja tai Ben ei saa voittaa. :D

Tämmöset kolmikerroksiset kynnet olis nyt luvassa pinkillä, valkoisella ja minttuisella vihreällä hyöstettynä. Valkoiset osiot tein Two Way Nail Art Penillä.


Mietin mikä näistä tulee mieleen ja jouduin jopa kysästä apua kun en saanut päähäni. No päädyttiin siihen tulokseen, että näistä tulee mieleen Amerikan- ja Ranskanpastillit. :D Ootteko samaa mieltä?


Color Clubin lakoilla tein sitten nuo värilliset raidat. Color Clubin lakat on mukavia siitä, että ne kuivuu nopeasti ja niissä on aika hyvä peittävyys. Yllä olevien kynsien teossa on mun mielestä aika oleellista, että lakka on suht peittävää ja nopeasti kuivuvaa, ettei mene koko homma ihan sotkemiseksi. Pssst samalla näette myös mun joululiinan lakkojen alla ;)

Ihanaa sunnuntaita! :)2 kommenttia: