maanantai 12. joulukuuta 2011

Luukku 12 - Joululahjavinkki

12 päivää joulukuuta takana, 12 päivää jouluaattoon edessä ;) ! Sen kyllä huomaa, että ihmisiä on liikenteessä paljon enemmän näin joulun alla. Putiikit pursuaa ihmisiä, kauppajonot venyvät pitkiksi ja välillä saa olla kunnon ninja, että pääsee edes liikkumaan sinne minne tahtoo. Osalla saattaa olla myös paniikki siitä, mitä ostaa lahjaksi sellaiselle tyypille, jolla jo on kaikkea. Mulla olis yks hyvä kynsiin liittyvä vinkki tommoiselle tyypille! Nimittäin:
Trindin lasiviila! Lasiviila on tehty kestävästä lasista ja oikein käytettynä se on ikuinen. Tällä viilalla kynnet saa lyhennettyä ja muotoiltua kauniiksi. Viilan voi pestä lämpimällä vedellä käytön jälkeen. Etenkin naispuolisille ihmisille lahja olisi varmasti mieluinen, sillä viila on tosiaan ikuinen ja vaikka ei mikään kynsienhoitofriikki olisikaan, niin varmasti jokaisen ihmisen tulee ainakin lyhennettyä kynsiä joskus. Kynsien lyhentämiseen viila on ehdottomasti parempi tapa kuin kynsisakset. Lasiviila tulee yllä näkyvässä suojakotelossa.

 Itse olen bongannut näitä ainakin Anttilasta ja Prismasta. NetAnttilassa ja Sokoksen verkkokaupassa  näyttää myös olevan näitä ja hinta vaihtelee paikasta riippuen 20e molemmin puolin. Mielestäni tämä ei ole ollenkaan huono sijoitus, sillä samalla viilalla pärjääkin sitten loppu elämän. Itse olen saanut tämän synttärilahjaksi puolitoista vuotta sitten poikaystävältä ja harva lahja on käytössä useita kertoja viikossa ympäri vuoden. On siis todellakin hintansa väärti. =) 

Kipin kapin kauppaan siis, jos ette ole vielä keksineet naispuoliselle ystävälle tai sukulaiselle sopivaa lahjaa! (=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti