perjantai 23. joulukuuta 2011

Luukku 23 - Joulu on jo ovella

Saanen iloisesti ilmoittaa, että enää yksi yö jouluun! Kynsien koristelussa jouluttaa myös kovasti ja taas on vuorossa jotain punaista. Inspiraatio/idea näihin koristuksiin lähti aika randomisti. Bongasin mun työpöydältä jonkun vanhan helminauhan, joka oli katkennut. Mitäpä tuolla, roskiin tuommoset joutais. Idea lähti kuitenkin muhimaan päässä ja otinkin helminauhan pikkuruiset helmet hyötykäyttöön!
 Päätin sitten lähteä testaamaan, kuinka nuo pikkuhelmet pysyisi kynsissä, ja lopputulos yllätti positiivisesti. Kaikki tuommoset vanhat rikkinäiset helmikorut yms. kannattaa hyödyntää kynsien koristelussa. Pienet rasiat kynsien koristeluun tarkoitettuja helmiä saattaa olla aika suolaisen hintaisia ja kuitenkin ne on samantyyppisiä helmiä. Toki ne ovat usein myös sopivan kokoisia tähän hommaan, mutta jos tuuri käy vanha helminauha saattaa olla just sopiva koristeluväline.  Kandee myös kierrellä askarteluliikkeitä "sillä silmällä" katsellen. Niistä voi bongailla oikeita aarteita kynsien koristelua vartren. Vaikka tuote ei juuri olisi kynsien koristeluun suunnattukaan, niin pienellä soveltamisella siitä voi luoda vaikka mitä persoonallisen näköistä ja mahtavaa. =)

 Nuo helmet tuo kynsiin mukavaa kolmiulotteisuutta! Livenä sen erottaa vielä paremmin kuin kuvista. Käytännössä homma sujui niinkin helposti, kuin punainen lakka alle, kerros päällyslakkaa ja siihen sitten länttäilin ihan onnessaan noita helmiä ja muutama kerros lisää päällyslakkaa helmien päälle. Jätin siis kynsiliimat sun muut suosista laatikoihin ja hyvin helmet pysyivät ilmankin. Lisäsin vielä valkoisella koristelulakalla noita raitoja kynsiin. Tykkäilen näistä kyllä paljon, nää on niin jouluiset! =)

Käytettyjä välineitä. Oon kehunut tuota punaista lakkaa ehkä miljoona kertaa, mutta se on vaan niin täydellistä <3 !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti