lauantai 24. joulukuuta 2011

Luukku 24 - Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille

Jouluaatto on jo ainakin meillä päin ehtinyt siihen pisteeseen, että kiirettä ei enää mihinkään ole ja joulupukki käväisi jo aiemmin tuomassa lahjoja. Nyt on ihanaa aikaa vain rauhoittua ja keskittyä uusiin leffoihin, sekä tutkailla lahjasaalista ja nauttia perheen seurasta. :)


Jouluaaton kynsien suunnittelu lähti liikkeelle tästä:Tonttuilin itselleni lahjaksi Versace for H&M-mallistosta rannekkeen ja siihen kuuluvat korvikset sain joululahjaksi. Halusin jouluaaton korustukseksi laittaa nämä helyt ja näihin oli tehtävä sopivat kynnet. Koruissa on siis kultaista ja punaista ja samoilla linjoilla mentiin myös kynsissä.


Valitsin Konad-leimaukseen kukkia, jotka muistuttavat koruissa olevia kukkia. Konad-leimaus on nimettömässä ja peukussa. Kaikki muut kynnet maalailin punaisella, mutta etusormen lakkausen tein kultaisella. Keskarissa on kynsitarra. 


Tässä on peukun Konad-leimaus ja tuommoinen sydämen muotoinen koristehelmi. Peukuissa käytin leimaukseen vähän eri kukkakuvioita kuin nimettömien leimaukseen.Kokonaisuus.. :)

Tässä vielä joululahjoja, jotka on äärimmäisen mieluisia tällaiselle kynsienkoristelufriikille! =)

Ps. Haluan toivottaa kaikille lämminhenkistä, rauhallista ja ihanaa joulua. Ottakaa rennosti, syökää hyvin ja nauttikaa lähimmäisten seurasta. Itse alotan tän 24 luukun rupeaman jälkeen mielestäni ansaitun joululomailun ja palailen postauksen merkeissä ennalta määrittelemättömänä ajankohtana. Uudet lakat on  varmasti kovassa käytössä ja niitten testailua ilmestyy tänne sitten, kun sen aika on. Siihen asti ihanaa joulua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti