lauantai 3. joulukuuta 2011

Luukku 3 - Makeaa mahan täydeltä

Luukku 3 ja nyt mennään ehkä noista joulun väreistä ja sävyistä aivan muihin meininkeihin. Totuus on, että meinasin näillä kynsillä osallistua erään toisen blogin kilpailuun, mutta luin säännöt huolimattomasti ja olin jo ehtinyt poistaa nämä kynnet, ennen kuin huomasin, miten nämä olisi pitänyt kuvauttaa kilpailun sääntöjen mukaan. No, eipä tuo haittaa, katsoo jos jaksan vääntää uudet kynnet kisaa varten. :) Ensiksi tein nämä kolme vinoraitaa. Muistaakseni lähdin tekemään alhaalta ylös eli ekkuna laitoin keltaisen lakan. Sitä seurasivat pinkki ja minttuinen vinoraita. :)

 Mikäs muu paremmin tämän päivän luukkuun sopisikaan kuin tuo kolmonen koristelakalla tehtynä ja timanteilla höystettynä? Lisäksi kynsissä on mustia Konad-tähtösiä ja kultaisella koristelulakalla vahvistettuja viivoja..

 .. ja kruunu löytyy myös! =) kruunun ääriviivat tein Two Way Nail Art Penillä ja kruunun itsessään kultaisella koristelulakka sekä kultaisella kynsilaklla. Toki kruunussa täytyy olla myös daimonkit paikallaan!

Tässä vielä käytetyt vinoraitalakat! Rimmeliä, Color Clubia ja Sally Hansenia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti