sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Luukku 18 -TIGI


TIGI:n tuotteet on useimmiten aivan ihanan värisissä ja näköisissä purkeissa ja puteleissa. Kampaamoissa ne jo ulkonäkönsäkin takia pistävät silmään. Usein TIGI:n tuotteille on annettu myös aika hauskat nimet. Esittelyssä tässä postauksessa on TIGI:n Bed Head-tuotesarjan tuotteita. Näissä TIGI:n tuotteissa on myös kaikissa omanlaisensa tuoksu.  

Itse omistan pitkät ja kerrostetut hiukset ja seuraavat tuotteet oon siis testannut tähän omaan hiuspehkoon. :) 


TIGI Bed Head, Hook-up Mousse Wax

Lupaa: Hook-up Mousse Wax lupaa antaa rakennetta ja asennetta hiuksiisi. "Get the hook-up and rock your hair!"


Tämän tuotteen bongasin jonkun kampaamon alennuskopasta ja päätin ostaa sen kokeiluun. Kyseessä on siis TIGI:n Bed Head-tuotesarjasta Hook-up Mousse Wax eli vaahtovaha. Tästä täytyy kyllä todeta, ettei tämä tuote ollut mikään paras valinta pitkiin hiuksiin. Levitin tätä tyveen saadakseni tähän lättänätukkaan vähän volaa ja tuuheutta, mutta sitä tämä ei tuonut. Lopputulos näytti lähinnä siltä, että mun hiukset olis tosi likaiset. Not nice, kun olin just käynyt suihkussa ja pessyt hiukset. Kokeilin tätä myöhemmin pikkuveljen lyhyeen tukkaan (sain kerrankin laittaa sen hiukset)  ja lyhyeen tukkaan tämä toimi ehdottomasti paremmin. Tämä tuki lyhyttä hiusta hyvin ja piti sen pystyssä. En siis suosittele tätä pitkien hiusten muotoilutuotteeksi, mutta yhden kerran kokemuksella lyhkäisiin hiuksiin testattuna toimi oikein hyvin. Tuote tuoksuu aivan omanlaiseltaan, joten on hankala keksiä mitään, mihin tuoksua verrata.
TIGI Bed Head, Masterpiece

Lupaa:  Masterpiece lupaa massiivista kiiltoa ja totista tukea. "Turn your hair into a work of art... that lasts all day!"

Ensinäkin oi että mä tykkään tän putelin väristä! Tokikaan se ei oo oleellisin asia hiuslakassa, mutta kiva lisä jos puteli miellyttää silmää. Tämä mestariteos ei koveta hiuksia, niin kuin joillakin lakoilla on tapana tehdä, mutta kuitenkin täyttää kaikki hiuslakalle asetetut vaatimukset. Käytän tätä aikalailla päivittäin ja ihan arkikäytössäkin. Niin kuin näillä TIGI:n tuotteilla on tapana, tässäkin on omanlaisensa tuoksu. Tämän tuoksua on verrattu ananakseen ja se  on kyllä jotain sinne päin. Eilen huitelin menemään kiharat päässä koko päivän ja illalla nämä mun kiharat alkoi olla jo aika entiset. Eli kiharoitten kanssa olisin kaivannut vieläkin vahvempaa lakkaa niitten tueksi. Voin kuitenkin suositella tätä pahojen hiuspäivien pelastajaksi ja hyväksi kampausten kiinnittäjäksi.
TIGI Bed Head, Superstar
Lupaa: Volyymia, tuuheutta ja runsautta hiuksillesi. "Feel like a queen, look like a Superstar!"


Kampaajatäti mainosti tätä tuotetta mulle ostohetkellä niin, että tämä korvaa muotovaahdon, mutta ei anna ihan yhtä jämäkkää tukea ja rakennetta, vaan on ns. kevyempi tuote hiuksille. Allekirjoitan tämän. Silloin kun en tarvitse muotovaahdon tuomaa "jämäkkyyttä", käytän tätä etenkin suihkun jälkeen ennen föönausta. Tämän avulla saa hallitut ja sileät hihukset, mutta silti tuntuu, ettei päässä mitään tököttiä olisikaan. Näihin pitkiin hiuksiin käyttäessä en ihan allekirjoita tuotteen lupaamaa volaa ja tuuheutta. Itselle tämä antaa enemmin hallitut ja sileät hiukset. Tuotetta voi suihkuttaa joko tyveen tai kaikkialle hiuksiin oman tarpeen mukaan. Tämä spray tuoksuu kirpeälle ja makealle karkille ja tuoksu on varsin leikkisä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti