keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Luukku 14 - Tuplasti sinistä

Moikka! Sattui pieni äksidentti tässä vähän aikaa sit ja keskarin kynsi katkes tooosi lyhyeksi. Lyhensin sitten kaikki muutkin kynnet ja kuten kuvista huomaa oonkin tätä nykyä kunnon tynkäkynsi. :D Mut ei anneta sen haitata!
 Pohjalla on tummansininen Color Clubin lakka ja päällä vaaleansininen Konad-kuviointi. Ekaa kertaa kokeilinkin tuota kuviota ja tykästyin kyllä aika paljon tuohon kuviointiin. Seuraavalla kerralla voisin testailla miltä se näyttäisi kynnellä niin, että kuviointi olisi aseteltuna ylhäältä alas, nythän se on aseteltuna sivulta sivulle. =)
 Halusin kokeilla, miten tämmönen tuplasininen toimii, ja oikein mukavastihan ne yhteen sopii. Nuo värit on kuitenkin tarpeeksi eri sävyiset niin, että molemmat erottuvat selkeästi.

Käytetyt lakat päällyslakkaa lukuun ottamatta. =)Pakko vielä mainita, että mulla raikaa täällä kämpillä joululaulut ja niistä jos jostain tulee jouluinen tunnelma. =) Käväisin Lidlissä ja sieltä bongasin Mariah Careyn Merry Christmas-albumin vaivaisella neljällä eurolla, ei musta paha hinta ollenkaan, joten levy lähti mukaan. Vielä kun Jenni Vartiainen tekis suomenkielisen joululevyn, niin mun joululaulukokoelmat olis ihan loistavalla mallilla. ;) Sitä odotellessa!! :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti